Lentopallokerho

Tikkakosken yhtenäiskoulun lentopallokerho, keskiviikkoisin klo 1600-1700 Liikuntahallissa

UUTTA
Pelivuoro perjantaisin klo 1630-1730 Luonetjärven koulun salissa (2013 syntyneet ja sitä vanhemmat)

Hei,


Lentopallokerho on Tikkakosken Pallon järjestämä ja osallistujilleen ilmainen kerho. Osallistujista suurin osa on 8-12-vuotiaita. Tyttöjä ja poikia on suunnilleen sama määrä. Kaikkiaan osallistujia on ollut noin 20 kpl/vuoro, mikä on erittäin positiivinen määrä. Osallistujien määrän pysyessä jatkossakin noin korkeana, harkitsemme toisen viikkovuoron varaamista. Kerhon on tarkoitus jatkua toukokuun loppuun (vko 22) asti. Kesällä tavoitteena on jatkaa harjoittelua ulkona, beach volleyn parissa.


Kerhossa opetellaan ja harjoitellaan lentopallon perustekniikoita sekä lajille ominaisia fyysisiä ominaisuuksia, osallistujien ikä huomioiden. Lisäksi joka vuorolla luonnollisesti pelaamme lentopalloa.


Osallistua voi lähes missä sisävarustuksessa vaan. Sisäpelikengät olisi kuitenkin toivottavat, tai ainakin jarrusukat. Osallistujat on vakuutettu Jyväskylän kaupungin ryhmätapaturmavakuutuksella.


Kerhon vetäjinä toimivat Arttu Rentola, Vilma Mutka ja Herkko Mäensivu. Toimintaan liittyvät kysymykset tai kommentit voi esittää Herkolle (050-5475507, puheenjohtaja.tipa@gmail.com)


lisätietoa koulujen tarjoamista kerhotoiminnoista
https://www.lyyti.fi/e/cal/harrastuslaturi.html