Lentopallokerho

Tikkakosken yhtenäiskoulun lentopallokerho jatkuu keväällä 2024 tiistaisin klo 1630-1730 Liikuntahallissa. Kevään viimeinen vuoro pidetään 23.4.2024

Lentopallokerho on Tikkakosken Pallon järjestämä ja osallistujilleen ilmainen kerho. Osallistujista suurin osa on 8-12-vuotiaita. Tyttöjä ja poikia on suunnilleen sama määrä. Kaikkiaan osallistujia on ollut noin 20 kpl/vuoro, mikä on erittäin positiivinen määrä.


Kerhossa opetellaan ja harjoitellaan lentopallon perustekniikoita sekä lajille ominaisia fyysisiä ominaisuuksia, osallistujien ikä huomioiden. Lisäksi joka vuorolla luonnollisesti pelaamme lentopalloa. Osallistujat pystytään jakamaan kahteen tasoryhmään, mikä helpottaa harjoittelua ja pelaamista.


Osallistua voi lähes missä sisävarustuksessa vaan. Sisäpelikengät olisi kuitenkin toivottavat, tai ainakin jarrusukat. Osallistujat on vakuutettu Jyväskylän kaupungin ryhmätapaturmavakuutuksella.


Kerhon vetäjinä toimivat Arttu Rentola, Vilma Mutka ja Herkko Mäensivu. Toimintaan liittyvät kysymykset tai kommentit voi esittää Herkolle (050-5475507, puheenjohtaja.tipa@gmail.com)


lisätietoa koulujen tarjoamista kerhotoiminnoista
https://www.lyyti.fi/e/cal/harrastuslaturi.html