Pelit ja palloilut


SARJAPELIT 2012-2013:
Hukin turnaus 17.3.2013

Tipa - Riemu 1 - 2
Tiukkaa vääntöä molemmin puolin, mutta Riemu yllätti Tipan miehet housut nilkoissa, varmasti kauden parhaalla pelillään! Vilpittömät onnittelut voittajille.

Huki-Tipa 2 - 0
Selvää hevosenlihaa osa II.

TiPa - Huki 0 - 2
Taisi olla tämän sarjakauden meidän lyhin peli. 28 minuuttia kaikkineen päivineen. Toinen erä kesti tuomarin mukaan 9 minuuttia!!

TiPa - Jyry 0 - 2
Odotukset oli kovat, liian kovat. Kamala ylilatautuminen ja muutaman pelaajan huono päivä kostautui karmealla tavalla. Virheitä virheiden perään ja tuskastuminen syveni. Jokainen kentällä oleskelleista tietää varmasti pystyvänsä normipäivänäkin parempaan, PALJON parempaan. Leuka pystyyn ja uutta matoa siis koukkuun!!

TiPan "tynkäturnaus" 16.2.2013

TiPa - SumKu 2 - 0
Jep jep, me OLLAAN parempia!

Jylen järjestämä turnaus Kortepohjassa 31.1.2013

TiPa - Huki 1 - 2
Joukkue lähti Kortepohjan turnaukseen kuuden pelaajan voimin - ei kai niitä enempää tarvitsekaan? Hukilla ei tilanne ollut paljoakaan parempi. Heitä oli vain seitsemän. Pelaajamäärää pahemmat puutteet oli meillä passarin puuttuminen ja Hukilla keskimiehien puuttuminen. Ennen pelin alkua yritettiin neuvotella yhden meidän pelaajan vaihtamisesta keskitorjujaksi toiseen Hukin kahdesta passarista, mutta kauppoja ei syntynyt.

Peli pyrittiin pitämään yksinkertaisena ja Koutsi vannotti vastuun perään. Pitää ottaa vastuuta ja antaa kaikkensa (niin kuin aina) – vaihtoja ei tule!

Ekassa erässä, Jylen kanssa jo lämmitellyt, Huki oli selkeästi niskan päällä. Me keskityttiin siihen koutsin mainitsemaan vastuun ottoon ja unohdettiin siinä sivussa ilmeisesti pelaaminen kokonaan. Hukille perussuorituksella helppo erävoitto.

Toiseen erään lähdettiin jo paremmalla (paremmin lämminneellä) otteella ja saatiin omia onnistumisia vaikeissakin paikoissa. Hukin palloilu muuttui meidän parantamisen myötä väkinäiseksi ja pelaajat tekivät helppoja virheitä. Sopi meille.

Ratkaisuerä alkoi meiltä erinomaisesti ja johdimme peliä jo 10 – 5 kun aloitimme ”rullaten maaliin” -vaiheen, mitä ei pysäyttänyt sitten enää mikään. Eikä ollut ensimmäinen kerta. Huki paranti omaa peliään ja porhalsi ulkokurvin kautta ohi ja voittoon.

Erikoismaininta on annettava Hannun erinomaiselle torjuntapaikkojen haistamiselle. Pientä säätöä niin hyvä tulee.

JyLe – TiPa 1 – 2

Jylen kanssa nahistelu noudatti turhan tuttua kaavaa. Heikomman joukkueen peliin on niiii-in helppoa lähteä mukaan. Paikoitellen Jylen pojat kyllä jälleen väläytteli erinomaisen hyvää peliä. Vielä kun oppivat kunnolla tuulettamaan ja vilpittömästi kehumaan kaveria hyvästä suorituksesta, niin koko joukkueen itsetunto ja pomppu nousee 40 ainakin senttiä. Kolmas erä kuitenkin Tiukoille Pakaroille 12 – 15 ja pinnat mukaan Tikkakoskelle. Eipähän taaskaan tullut tasapeliä, joten kotimatkalla tehtiin mutka Palokan kautta...

Loppiaisturnaus Tikkakoskella 6.1.

Tikkakosken Pallo - JyLe A-pojat  2 - 0

Tammikuu ei tänäkään vuonna jatkunut pitkään TiPattomana! Vuoden ensimmäiseen turnaukseen pelaajia ja yleisöä oli saapunut melko tasaväkinen määrä. Yleisölle siis siitä ensimmäiset pisteet! Valitettavasti ensimmäinen peli Jyväslentiksen A-poikia vastaan ei kuitenkaan suonut yleisölle mitään herkkupaloja tai mitään muuta syytä tulla seuraavaan turnaukseen uudelleen. Voitto TiPalle peruspelillä. Jos jotain täytyy kehua niin iloista yleisöä, joka todennäköisesti luuli katsovansa puulaakipelailua. Että aika heikko se on taso hepulisarjoissakin...

Tikkakosken Pallo - Korpilahden Martat Martti 2 - 1

Korpilahden Marttojen leipomaa pakkopullaa oli jälleen tiedossa. Jyväslentikselle 2-0 hävinnyt joukkue tulikin otteluun sisuuntuneena ja päättäväisenä. Vaikka vastus tiedettiin edellisten pelien perusteella itseämme huonommaksi, emme siitä huolimatta välttyneet aliarvioimasta sitä perinpohjaisesti :-) Ensimmäinen erä löikin TiPan kanveesiin, eikä siitä sen enempää. Toiseen erään tehdyt taktiset muutokset muuttivat pelin luonteen täysin ja nyt kanveesiin lyötiin, yhä ihan hyvää peliä pelannut Martat Martti. TiPa vain pelasi huomattavasti sitä paremmin! Keskitorjujina häärineet Hujoppilan veljekset € [Júro] ja Esko olivat lähes ohittamattomia keskenään ja kenen tahansa muun kanssa. Saivatpa veljekset useamman Pasi-passarin erinomaisesti tarjoileman paterinkin lattiaan. Itsensä peliin mukaan päästänyt Pasi K. pommitti nivuset vinkuen paikasta kuin paikasta ja täysin omista korkeuksistaan. Jannen paranormaaleja kykyjä hyväkseen käyttävä puolustaminen (mies VAISTOAA pallojen liikeradat jo minuutteja etukäteen) ja lähes virheetön muu pelaaminen olisi muuten ehkä jäänyt huomaamatta, mutta hikipisarat ja punotus poskilla paljasti, että jotain liikuntaan viittaavaa sekin mies kentällä oli tehnyt!? Myös Laukaan uusi talonomistaja touhusi, ilmeisesti ensimmäiseen peliin käsketyn liberopestin tuohduttamana ja vaihtopenkille joutumisen pelossa, kuin silloin aikanaan, silloin kun kävi vielä harjoituksissa... Vaihtopenkkiäkään ei voi jättää kehumatta. Hyvä penkki se on, siihen mahtuu monta miestä samanaikaisesti istumaan ja... :-) Ei vaiskaan, vaihtopenkiltä olisi löytynyt vastuunkantajaa mille paikalle tahansa ja tunsi, että siellä elettiin täysillä pelissä mukana. Ikään kuin kentällä olisi ollut kaikkiaan 11 pelaajaa! Hyvä TiPa, voittoputki jatkuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!

Kotiturnaus 25.11. ja "irtopeli" Korpilahdella 29.11.

Tikkakosen Pallo - Jämsänkosken Pyry 0 - 2

Tipa lähti peliin tavoittelemaan voittoa ennakkoon kovemmasta joukkueesta. Avauserä lähtikin mallikkaasti liikkeelle, ja Tipa vei vieraita pelin alkuhetkiltä alkaen. Kuitenkaan ote ei riittänyt erä voittoon asti vaan Jyry rutisti varmuudellaan ja tasaisella peli-esityksellä ohi erävoittoon. Toinen erä ei muuttanut asetelmia avauserään nähden. TiPan mullikat tekee paljon hyviä suorituksia pelikentällä, mallikaita hyökkäyskuvioita, hyviä torjuntoja ja loistavia puolustuksia. Kuitenkin vastapainoksi tulee useasti helppojen virheiden putki, josta joukkue ei enää toivu erävoittoon. Kotiturnauksen avauspeli Jyrylle helposti 2 - 0.

Tikkakosken Pallo - Sumiaisten Kunto 2 - 1

Toisessa pelissä vastaana tuli meille tuttu joukkue Sumiaisista. Sarjakärki SumKu hävisi yllättäen oman pelinsä Jyrylle, joten meitä vastassa oli talviunilta herätetty karhu. Tipa lähti rohkeasti haastamaan, kuitenkin Jyry pelissäkin näkynyt epävarmuus vei avauserän SumKulle. Toista erää mentiin yli puolen välin samalla kaavalla, kunnes tapahtui se, mitä koko syksy ollaan odotettu! Joukkue alkoi pelaamaan rohkeasti ja virheettömästi. Sumkulta oli viety erä, jota ei ole napattu sitten aikoihin. Kolmannessa erässä Sumiaisten karhu pehmeni halinalleksi Tipan tulituksessa, jota ensisijaisesti johti pommittajat PasiK ja Santeri. Hyvää taustatukea kauden parhaalla pelillänsä antoi myös Herkko, joka onnistui (tällä kertaa :-)) myös kolmannen erän ratkaisu hetkillä. Päiväuniltaan herännyt Euro näytti torjunnoillaan mallia siitä, kuka hallitsee ilmatilaa tässä pelissä. Hannulta poistettiin liberon paita ja maestro päästettiin yleispelaajaksi, minkä seurauksena syötönnosto parani entisestään. Parantuneista nostoista kiitollinen, hivenen hengästynyt Joke, kohensi myös otteitaan passi passilta ja yllätysvoitto ex-sarjakärjestä oli nähnyt päivänvalon. Tipalle voitto (sen hetkisestä) sarjajohtajasta lukemin 2-1.

Loistava voitto ei jäänyt tipalle, vaan TULI TiPalle. Tälläisellä pelillä voittoputki tulee jatkumaan. Kiitokset vielä toimitsijoille ja tuomarille hyvin onnistuneesta kotiturnauksesta.

Korpilahden Martti - Tikkakosken Pallo 1 - 2

Tänä vuonna sarjassa on erikoisuutena yhden pelin ottelut. Tipa lähti vahvasti vajaamiehisenä tähän viikkotaistoon Korpilahdelle, jossa vastassa oli sarjassa meitä huonommin menestynyt joukkue!! Tipan passarit (tai varapassarikaan), eivät päässeet tähän turnaukseen, joten suurta menestystä ei alkuun joukkue mielessään havitellutkaan, eikä sitä alkuun myöskään saatu. Avauserässä joukkue pelasi hyvin, mutta jollakin tavalla hermostuneesti. Tyypilliseen sekoiluun ja helpoihin virheisiin sorruttiin, vastustaja ei ollut parempi, sen joukkue totesikin ensimmäisellä erä tauolla hävityn erän jälkeen.

Toiseen erään löytyi taas uudenlaista tekemistä, pelaajat pelasivat joukkueen eteen. Huonoja suorituksia ei jääty murehtimaan, pelaajat yrittävät parhaansa joka hetkellä. Passarien puuttuessa, yksinkertainen vara-passari piti peli yksinkertaisena ja hyökkäysvastuuta saivatkin runsaasti €uro, Santeri ja Herkko, jotka onnistuivat välillä epätoivoisistakin paikoista sijoittamaan pallon vastustajan kenttään. Toisen erän varmalla ja yksinkertaisella työskentelyllä Korpilahti kaatui lopun notkahdusta lukuunottamatta helpohkosti. Kolmannessa erässä alkoi Korpilahdelta jo usko loppua, sillä suut kävivät enempi kuin jalat. SummaSummaRum, Tipa merkkinen joukkue on voittoputkessa!!! 2-1 vierasvoitto Korpilahdelta.

Seuraavat pelit sitten tammikuun ensimäisellä viikolla Tikkakoskella.

Korpilahden turnaus 8.11.

Korpilahden Martti - TiPa 2 - 1

Tipa lähti "Martin" kaatoon kovin odotuksin, sillä lähes koko miehistö oli saatu Korpilahdelle matkaan. TiPalaiset sotkeutuivat kuitenkin omaan näppäryyteensä avauserässä, jossa oli niin lyönnit kuin nostot oli hukassa. Avauserässä saatiin 4 pistettä omilla suorituksilla, joten erävoittoa oli turha odottaa. Lieneekö syynä heikkoon avauserään tilastojen laadinta, jonka seurauksena omaa peliä ei saatu käyntiin. Kyselijöille tiedoksi; tilastoja avauserästä ei voida paljastaa Henkilötietolaki 22.4.1999/523 perusteella.

Toiseen erään lähdettiin samoilla askelmerkeillä, paitsi että tilastojen tekeminen lopetettiin. Joukkue ryhdistäytyi, virheiden määrä väheni, lyönnit upposi vastustamattomasti Korpilahden kenttään ja tunnelma Korpilahtelaisen voittamisesta nousi erävoiton myötä. Myönnettäköön myös se, ettei Korpilahti tainnut olla parhaimmillaan tässä erässä.

Ratkaisuerään Tipa lähti valtavalla taistelulla, joukkue taisteli urhoollisesti ja teki pisteitä tasaiseen tahtiin. Erävoitto ja ottelun voitto alkoi häämöttää vastustamattomasti. Tilanteiden ollessa Tipalle 13-9 ja 14-11 näytti siltä, että nyt on Korpilahti kellistetty heidän kotiluolassaan......... toisin sitten kuitenkin kävi. Tipan pelimerkit menivät lopussa pahasti sekaisin, ratkaisijaa viimeisen pisteen tekijäksi ei vieraista sitten koskaan löytynytkään. Korpilahti nousi tasoihin ja sitten hivuttautui lopuksi ohi erävoittoon 17-15. Voi surkeuden surkeutta!
Katkeraa kalkkia syötettiin Tipalle torstai-iltana lukemin 2-1.

Liikunnan Riemu - TiPa 0 - 2

Vaihdettiin penkiltä uudet miehet kentälle, joiden itsetuntoa edellinen tappio ei rasittanut. Erän avaushetket olivat hankalia, johtuen uudesta aloituskuusikosta ja sen tuomasta haasteesta. Riemu pääsikin lähes kymmeneen pisteen johtoon, ennenkuin Tipa sai myllynsä pyörimään. Jotakin mystistä siis tapahtui kesken avauserän, Riemun vahva alkuvire katosi ja Tipan varmat otteet valtasivat Korpilahden lentopallopyhäkön. Tämän jälkeen ei voittajasta ollutkaan epäselvyyttä. Euron huikaiseva torjuntapeli, Villen virheetön lyöntipeli ja Gaazan kauhun hurmos olivat omiaan saattelemaan TiPan 2-0 voittoon jälleen kerran uhrautuvasti pelannutta Riemua vastaan. Tästä on taas hyvä jatkaa kohti seuraavia tappioita, joita tarjoillaankin vastustajille seuraavan kerran 25.11 klo 17:00 Tikkakosken palloiluhallissa. Tipalle kauden toinen voitto Riemusta, jälleen lukemin 2-0.

Jämsänkosken turnaus 27.10.

Jämsänkosken Jyry - TiPa 2 - 0

Tipan avauskuusikkona kauden avausotteluun kentälle lähti PasiR - Santeri - PasiK - Jallu - Ville ja Jyrki. Tipa dominoi avaus erää hyvän syötönnoston ansiosta ja Santerin torjuntojen ansiosta aina 21-17 saakka, kunnes kädet jäätyivät niin lyönneissä kuin syötönnostoissa. Jämsänkoski vyöryi vastustamattomasti ohi, vaikka valmennustroikka yritti piiskata joukkuetta aikalisien aikana kovempaan taisteluun. Avauserä oli ehdottomasti kauden parasta peliä!

Toinen erä meni alusta alkaen hienokseltaan Jyryn hallinnassa, Tipa peesasi hyvin parin pisteen päässä, odottaen hyvää ohituspaikkaa. Ohituspaikkaa haettiin myös ottamalla PasiR ja Jallu vaihtoon väsymyksen takia. Kentälle saatiinkiin hetkittäin uutta puhtia Jannen ja Joken myötä, kuitenkin libero-Hannun loukkaantuminen erän lopussa vei voiton mahdollisuudet hyvin taistelleelta vierasjoukkueelta. Jämsänkoski vei avausottelun puhtaasti 2-0


Liikunnan Riemu - TiPa 0 -2

Riemu peliin jatkettiin samalla miehistöllä kuin Jyry peli lopetettiin. Vastustajamme yritti raivokkaasti ja riemukkaasti taistella avauserän voitosta avauspallosta alkaen. Tipa helpotti hommaa kohtuullisen kankealla puolustuspelillä ja vaatimattomalla hyökäyspelillä. Tästäkin huolimatta Tipa oli kuitenkin erän ratkaisuhetkillä terävämpi je vei avauserän. Tämä oli yllätys myös runsaslukuiselle yleisölle. Valmennustroikan mielestä avauserä olikin tähän asti Tipalta kauden huonointa peliä.

Toiseen erään Tipa ryhdistäytyi vaihtojen myötä ja vei sen selkeästi halliten. Tähän myötävaikutti erityisesti Karin ottaminen kentälle, jonka seurauksena vastustajan itseluottamus heikentyi entisestään. Mainitsemisen arvoinen asia on myös Jallun virheetön pelaaminen keskitorjujana.

Tipalle ansaittu 2-0 voitto Riemusta.

SARJAPELIT 2010-2011:

Kotiturnaus 17.2.

Kuvia turnauksesta täällä

Sumiaisten turnaus 6.2.

SumKu - TiPa    2 - 1

Sumiaisten kunto on kova. Tänään liian kova meille, niinpä tiukka kampailu kääntyi Kunnon eduksi. Hvätasoinen ja tasainen kamppailu.

TiPa - Ploki       2 - 1

Pihtiputaan plokikin on kova. Lähes läpilyömätön. Mieli tekee jo siteerata suuria strategikkoja siitä, kuinka kuinka vihollinen isketään silloin, kun se on heikoimmillaan jne. Mutta entäs sitten, jos kohtaaminen on väistämätöntä ja vastustaja ei vaikuta olevan läheskään "heikoimmillaan"? No silloinhan vastustaja pitää heikentää ja tylsentää kunnes puntit ovat tasan, tai mielummin jopa omaksi eduksi. Ja eikun vaan iskemään! Ploki siis flegmatisoitui kahdessa ensimmäisessä erässä niin huonoon kuntoon. että sääliksi kävi. Mitä sitä aina painotetaan, että pelataan omaa peliä, eikä vajota vastustajan tasolle... Onneksi meille, plokin pelaajat tajusivat tilansa liian myöhään voidakseen enää vaikuttaa tilanteeseen. Kolmas erä TiPalle - Tänks!

Kotiturnaus 23.1.

Jalkapallo on lajien kuningas, hiihtäminen voi olla huumetta, jääkiekko synnyttää suuria tunteita ja löytyypä pesäpallollekin vielä kannattajansa, mutta Lentopallo on kivaa!!

TiPa - KoPy       3 - 0

Korpilahti oli jonkin verran vahvistunut edellistapaamisesta, mutta pelasi varsin ilmeettömästi ja ilman suurempaa tunnetta. Johtivat jokaista erää jossain kohtaa, mutta tahto voittoon puuttui kokonaan. Meillä tahtoa oli vaikka taito välillä puuttuikin. Kivaa oli kuitenkin, kun nuoret ja vanhat onnistuu ja nauttii pelaamisesta.

Jyry - TiPa        1 - 2

Perun aikaisemmat sanani. Jyryn tasainen joukkue taitaakin pelata oikeassa (hepuli)sarjassa. Omasta mielestään varmaan kuuluisivat kovempiin sarjoihin, sen verran isolla tunteella kävivät välillä vaihtopenkkiä myöten. Potentiaalia kyllä Jyryssä on, mutta tänään potentiaaliero oli positiivinen meidän puolelle. Kaksi viimeistä turnausta onkin osoittanut, että hyvällä pelillä voimme voittaa kenet tahansa, ainakin 5-sarjassa. Taktiikka toimi niin kuin sovittiin ja muutama erinomainen yksilösuoritus kruunasi kaiken. Kahden viimeisen pallon neljän pelaajan suoritukset myös sai suun hepankengälle - kunnon hyökkäyskuviota ei olekaan nähty vielä tällä vuosikymmenellä. Lentopallo on kivaa!!

Erikoismaininta täytyy antaa (vaikkei mieli tekisi ;-)) tuomarille. Jallu on varmaan Keski-Suomen paras tuomari havaitsemaan kentän tapahtumat! Oikein harmittaa, kun siltä ei jää mikään huomaamatta... Jaa mutta Jalluhan onkin TiPan miehiä!!

Sumiainen 9.1.

Kunto - TiPa      2 - 1

Kunto on vahvistunut muutamalla kovalla ex-pelimiehellä ja sen huomaa myös sarjataulukosta. Kovia pelaajia on meilläkin ja jälkeä alkaa syntymään, varsinkin kun mukaan turnaukseen ja peliin saatiin "oikea" passari. Ensimmäinen erä meni ihmetellessä, mutta toisessa oltiin jo täysillä mukana. Pasin ja Will Hokkisen yhteistyö oli erinomaista, samoin Jannen touhu keskitorjujana. Peruspuurtajien, Hannun ja Gazan kauhun, näytöt omilla tonteillaan riittäisi nostamaan heidät vaikka (jonkin maan) maajoukkueeseen. Kolmas erä oli hienoa lentistä ja olisi voinut kääntyä kummalle tahansa, mutta Kunto oli piirun verran terävämpi ratkaisupalloissa ja otti erän ansaitusti. Kaiken kaikkiaan mukava peli!

Ex-pelimiesten yhteenotosta täytyy todeta, että TiPa voitti sen 2-1. Plus-miinus tilastossa Will Hokkinen oli parempi kuin Kunnon Lars-A:n ja Jari YHTEENSÄ: Will + 20-30 pistettä, Lars-A ja Jari yhteensä + 10-15 pistettä. Vittuilun voitti Kunto.

TiPa - JyLe A     3 - 0

JyLen pojat ovat pidempiä kerta kerran jälkeen. Mitähän valmentajat heille syöttää? Pituus ei kuitenkaan yksin riitä vaan tarvitaan myös tervettä itsetuntoa ja ennen kaikkea rajua yritystä yksittäisten pallojen ja sitä kautta erien ja pelien voittamiseksi - pojille potkua persauksille!!! Meille siis varsin helppo peli, vaikka sorruttiinkin perslentoon eli vastustajan tasolle vajoamiseen.

Pihtipudas 4.12.

TiPa - Huki        0 - 3

Pihtiputaalla järjestettiin lauantain kunniaksi karnevaalit. TiPan kuritus karnevaalit. Kurituksen aloitti aika alakuloinen ja koostumukseltaan yli-ikäinen Huki. Ala ja ylä -liitteistä huolimatta Huki otti kuitenkin selkeän selkävoiton meidän mitäänsanomattomasti pelanneesta joukkiosta. Oikein sääliksi kävi toimitsijoita, tuomareita ja ennen kaikkea yleisöä, jota oli sitäkin paikalle jonkin verran kertynyt. Hohhoijaa...

Ploki - TiPa       3 - 0

Kuritusta jatkoi isäntäjoukkue, joka nuiji meidät lopullisesti pois Keski-Suomalaiselta lentopallokartalta - ainakin tämän viikonlopun ajaksi. Jallun järjestämä kuusikko toi hitusen uutta särmää ja yritystä kentälle, mutta lopullinen voitosta taisteleminen jäi vielä näkemättä ja kokematta. Pelattiin kaikki niin huonosti, että kukaan yksi pelaaja ei täyttänyt parhaan pelaajan palkinnon kriteerejä, vaan se piti jakaa yhteiseksi kahdelle pelaajalle... Tai no, Kari ja Pepe söi ainakin sen parhaan pelaajan pitsan puoliksi ;-)

Jämsänkoski 20.11.

TiPa - KoPy      3 - 0

Eipä ole paljoa kerrottavaa Pyrinnön poikien pelistä. Kovalla harjoittelulla itseluottamusta kasvattamaan, niin pojista kasvaa vielä kovia pelimiehiä!

Jyry - TiPa        3 - 0

Eipä ole paljoa kerrottavaa TiPan poikien pelistä... Jyryn tasavahva joukkue vaikuttaisin pelaavan väärässä sarjassa! Ainoa toivomme oli, että Jyryn valmentaja olisi säästellyt ja vaihtanut parhaita pelaajiaan, mutta kun vaihdossakaan ei ollut kovin heikkoja kavereita. Olimme täysin vastaantulijoita kolmannen erän rimpuilusta huolimatta.

Kotiturnaus 7.11.

Tipa - LeiPy    3 - 0

Hermostuneissa merkeissä alkanut ensimmäinen ottelu Leivonmäkeä vastaan hoidettiiin voitoksi hyvällä torjunnalla ja koko kuusikon aktiivisella pelillä. Kolmaskin erä käännettiin pienestä sillasta omaksi eduksi.

Tipa - Martti    1 - 2

Korpilahden Martti mättikin sitten kaksi erää lunta tupaan oikein isolla lingolla. Järkytyksestä toivuttiin vasta kolmannessa erässä, joka väännettiin voitoksi. Lopussa väännettiin myös Vilun sormi paikalleen.

HARJOITUSPELIT:

Tipa - Jyle A-pojat: Tasaista pelailua, taidettiin olla hitusen parempia, mutta todennäköisesti ei kauaa - hyviä junnuja!

Tipa - Huki   3-2 Hyvä harjoituspeli. Tulos oli tyydyttävä vaikka pelasimme ilman passari-Pasia.