Nousu - TipaSB Miehet (1 - 1)

Aika: 30.1.2011 14.00
Paikka: Killerin liikuntakeskus, Jyväskylä
Sarja: M4.div


Turnauksen toiseen peliin saatiin vastaan mieluisa vastustaja, Jyväskylän Nousu. Nousun riveistä löytyi reilusti pelikokemusta muiltakin sarjatasoilta kuin nelosdivarista, joten ekan pelin kaltaista kaaripalloläpsyttelyä ei tarvinnut pelätä.

Peli olikin varsin vauhdikasta, jossa molemmat pyrki pitämään viisikkopuolustuksen tarkasti kasassa. Molemmilla joukkueilla oli hyviä maalipaikkoja, mutta maalinteossa oli aikaa ja tilaa niin vähän että viimeistely jäi heikoksi. Nousu sai tehtyä ainoan maalinsa jo pelin alkupuolella, kun Tipa-viisikon virheen ansiosta Nousu pääsi 2-1 vastahyökkäyseen ja viimeisteli sen varmasti Tipan verkkoon. Tipan osumaa piti odotella pelin viimeiselle minuutille asti. Tällä kertaa aikalisä ja maalivahdin pois ottaminen palkittiin, kun vihdoin veto saatiin maaliverkkoon asti.

Pelin loppussa nähtiin vielä mielenkiintoista sähinää, kun Nousu pelasi pallon Tipan maalivahdin varusteisiin aivan maaliviivan tuntumaan. Kukaan ei kuitenkaan nähnyt pallon ylittävän maaliviivaa, paitsi tietenkin Nousun vaihtopenkkiläiset (20m päästä), jotka rynni kentällä neuvomaan tuomaria. Maalia ei kuitenkaan vihelletty eikä sitäkään että Nousulla oli kentällä pari kentällistä miehiä vaikka peli oli käynnissä.

Lopulta pisteet siis jaettiin jalkapallolukemilla 1-1. Peli oli vähäisistä maaleista huolimatta yksi kuluneen sarjakauden parhaista. Molemmat joukkueet pystyi rakentelemaan peliä hyvin ja pelasi myös fyysisesti kovaa, mutta rehdisti. Toivottavasti tiukkoja vääntöjä päästään jatkamaan myös ensikaudella sarjatasoa ylempänä.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 007:41VastustajaVastustaja
1 - 144:12Mähönen AnttiVästilä Ville
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
15:09Vastustaja2 min
25:51Vastustaja2 min
40:42Västilä Ville2 min
Torjunnat:
Ala-Nissilä Pasi: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
6Jokinen Johannes
Puolustaja
14Vuori Panu
Hyökkääjä
15Poikolainen Antti
Hyökkääjä
20Kangas Niklas
Hyökkääjä
23Västilä Ville
Hyökkääjä
31Nauha Jarkko
Maalivahti
36Pohjosaho Karri
Puolustaja
36Ala-Rautalahti Kimmo
Hyökkääjä
39Ala-Nissilä Pasi
Maalivahti
66Laine Juha
Hyökkääjä
-Hämäläinen Sami
Puolustaja
-Mähönen Antti
Puolustaja
-Taipale Ilkka
Hyökkääjä