tipa_logo.png

Seurainfo

Tikkakosken Pallo (TiPa) on nimensä mukaisesti palloiluun keskittynyt pienseura. Lajeina ovat harrastajamäärältään suurin salibandy sekä enemmän tai vähemmän perinteikäs lentopallo. Seuran toiminna painopiste on nuorten harrastusmahdollisuuksien luomisessa ja ylläpitämisessä.

Salibandya seurassa pelataan eri ikäluokissa ja eri sarjatasoilla, mutta myös leppoisasti ilman kilpailullisia tavoitteita.

Lentopalloa läpsytellään yhden sarjajoukkueen ja muutaman harrastajajoukon voimin Tikkakosken liikuntahallissa ja Luonetjärven koulun salissa.

Kaikkien joukkueiden esittelyt ja yhteystiedot löytyvät näiltä seuran sivuilta.

Tervetuloa harrastamaan!

TIKKAKOSKEN PALLO 70 VUOTTA.

Tikkakosken Pallo (TiPa) saavutti vuonna 2012 70-vuotiaan liikuttajan merkkipaalun.

Uuden seuran perustamiskokous pidettiin 17.10.1942 ja virallisesti seura rekisteröitiin 18.1.1943. Ajan hengen mukaisesti nimeksi annettiin VOIMISTELU- JA URHEILUSEURA TIKKAKOSKEN INTO.

Perinteikkään seuran ensiaskelissa harrastettiin hiihtoa, painia ja yleisurheilua. Tärkeänä lajina alkuaikoina oli myös naisvoimistelu. Hiihto säilytti asemansa seuran merkittävimpänä lajina aina 1980-luvun alkupuolelle asti. Siitä alkaen seuran toiminnassa vahvoina lajeina ovat olleet palloilulajit: 1970-luvulta alkaen lentopallo ja 1990-luvulta, suuren suosion saavuttanut salibandy. Palloilulajien vahva esiintulo vaikutti siihen, että 15.5.1999 seuran nimi muutettiin enemmän palloiluun viittaavaksi, Tikkakosken Palloksi.

Tällä hetkellä seuran hivenen yli 200-päinen jäsenistö pyörii salibandyn, lentopallon ja sulkapallon ympärillä. Salibandyn miesten edustusjoukkue pelaa 3-sarjaa, naisten edustusjoukkue 2-sarjaa ja naisten toinen joukkue 4-sarjaa. Ensimmäisten juniorijoukkueiden pelaajien kasvettua jo aikuisten sarjoihin, uusia huippupelaajia kasvattavia juniorijoukkueita on tällä hetkellä kolmessa eri ikäluokassa. Lisäksi salibandyä pelataan vähemmän kilpailullisesti eri harrastajavuoroilla. Lentopalloa sarjassa pelaa ainoastaan miesten joukkue, mutta suosittuja harrastajavuoroja käyttää joukko innokkaita nais- ja miespelaajia. Sulkapalloa pelataan pienen, mutta sitäkin aktiivisemman harrastajaryhmän toimesta viikoittain.

Seuran 70-vuotis historiikki

VUOSIKOKOUS

Vuosikokouksessa palkittiin seurassa pelaavia salibandy-junioreita. Palkintojen myöntämisperusteissa mainittuja ominaisuuksia oli mm. "ahkera harjoittelija", "muita kannustava", "innokas", "lupaava yksilö", "joukkueen huumorivastaava" ja monia monia muita. Yhdellä sanalla TSEMPPARI!!

Palkittuja olivat; E-tytöt Saara Häkkinen, E-pojat Mio Sikiö, C2-pojat Eetu Takala, C-tytöt maalivahti Heini Hautanen, B-pojat Jani Levälähti. Lisäksi palkittiin perhesählyjen vetäjä Tarja Pasanen harrastamisen mahdollistajana!

Onnea palkituille!

Vuosikokouksessa syötiin myös kakkua ja muistettiin seuran pitkäaikaista aktiivia ja monen Tikkakoskelaisenkin joukkueen hovikuljettajaa Alpo Heikkilää vuosipäivän johdosta!! ONNEA APE!!

kokouspoytakuva_pieni.jpg

 

  ape_pieni.jpgpalkitut_pieni.jpg